Zink fungerer rigtig godt som beklædningsmateriale, og kan udover at bruges som tag og tagrender, også benyttes som facade. Det er en beklædningstype der med årene er blevet mere og mere populær i Danmark, for det flotte visuelle udtryk og den lange holdbarhed. Alt i alt er en zink facade en løsning i høj kvalitet. 

Ved at bruge zink, er du sikret et utrolig stærkt og holdbart materiale der kan holde i op til 70-100 år. Derudover får du en utrolig nem facade at vedligeholde, da man bl.a. slipper for algebehandlinger. Udover at det er en vedligeholdelsesnem og utrolig holdbar løsning, så kan zink beklædning også give bygningen et utrolig flot look.

Fordele ved en zink facade

  • En zink facade er utrolig holdbar og har en lang levetid - kan holde i op til 70-100 år 
  • Man opnår en utrolig tæt facade, der kan modstå alt slags vejr 
  • Er stort set vedligeholdelsesfri og kræver ikke algebehandlinger, maling eller andet
  • Miljøvenligt beklædning der kan genanvendes 
  • En zink facade bliver ikke grim med tiden 
  • Er et naturmateriale 
  • Er ikke brandbart 
  • Er lynafledende  

Forskellige zink facader

Når zink møder ilt, vil det patinere og dermed opnå en gråblå farve. Man kan dog få zink i flere forskellige farver, hvis man ikke ønsker en gråblå facade. Derudover kan man også få zinkplader der er patineret i forvejen, så du kan se den eksakte farve med det samme. 

Enhver bygning er individuel og det er facaden på bygningen også. Derfor er det vigtigt at finde den rette løsning, der matcher din bolig eller erhvervsbygning som passer både i stil og farve. 

Få en professionel til at lave din zink facade

Overvejer du at få facaden, noget af facaden eller andre steder på boligen beklædt med zink? Så er det vigtigt at få en professionel blikkenslager til at varetage opgaven. 
At udføre opgaver i zink, kræver en hvis erfaring og et stort kendskab til materialet. Det er nemlig utrolig vigtigt at få det monteret korrekt, for at det skal kunne holde i mange år og for at opnå den fulde funktionalitet. 

Hos Bækmand VVS og Ventilation har vi erfaringen til at varetage din zink opgave. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du er sikret en løsning i højeste kvalitet. 

Søger du en professionel blikkenslager i Kolding, Vejle, Fredericia eller omegn? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information. Ring på telefon 75528787 eller sende os en mail på info@baekmandvvs.dk

Spørgsmål? Kontakt os og hør mere