Med tiden bliver vores boliger tættere og tættere, og det stiller høje krav til boligens indeklima. Et dårligt indeklima kan nemlig forårsage skader på boligen, og påvirke de mennesker der opholder sig i boligen negativt. En tæt bolig kan uden den rigtige ventilation opnå for høj luftfugtighed, hvilket kan medføre vækst af skimmelsvamp. 

Med et boligventilationsanlæg er du sikret frisk luft i boligen. Anlægget sørger for at ventilere luften i din bolig, så indeklimaet altid er optimalt og så risikoen for skimmelsvamp og fugt reduceres væsentligt.

Ønsker du at få varmegenvinding i dit hjem? Så kan vi hos Bækmand VVS og Ventilation hjælpe dig med professionel montering og installering i Kolding, Fredericia, Vejle og de nærliggende områder. 

Fordele ved at få et boligventilationsanlæg 

Der er flere fordele ved at få et anlæg sat op i din bolig, uanset om der er tale om en ældre bolig eller et nybyggeri. Se nogle af fordelene herunder: 

  • Frisk luft i boligen - uden varmespild
  • Et sundt og optimalt indeklima
  • Besparelser på varmeregningen 
  • Minimal risiko for husstøvmider og skimmelsvamp
  • Filtrerer i luften - formindsker allergi og skadelige partikler 

Hvordan fungerer varmegenvinding? 

Når vi opholder os i boligen, er det ikke til at undgå at indeklimaet bliver påvirket. Stearinlys, madlavning, damp fra badeværelse og mange andre dampe, er med til at forurene luften og skabe fugt i boligen. 

En god løsning på det problem er at få installeret et genveksanlæg. Med genveks kan man nemlig skifte luften inde fra ud, med frisk luft udefra. 
Udover at udskifte luften i boligen, kan anlægget genbruge næsten alt varmeenergien, til at varme den nye friske luft op med. På den måde forbliver temperaturen stabil og frisk. Et genveksanlæg er derfor en rigtig god og energibesparende løsning. 

Lad os hjælpe dig med din boligventilation

Ønsker du at få en varmegenvinding i din bolig, så er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud. Vi giver også gerne professionel rådgivning og vejledning til din konkrete situation.

Ring til os på telefon 75528787 eller send en besked til os via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os og få et tilbud