Ønsker du blødt lækkert vand, der både smager godt og er fri for kalk? Så er et blødgøringsanlæg er en rigtig god løsning for at undgå hårdt vand, med et højt kalkindhold.

Blødgøringsanlægget fjerner nemlig kalken i vandet, hvilket både forbedre bade- og drikkeoplevelsen. 

Hos Bækmand VVS og Ventilation i Kolding tilbyder vi professionel vejledning, så vi finder det blødgøringsanlæg der matcher dit behov bedst. Vi sørger også for montering af anlægget så det kører problemfrit inden vi kører igen. 

Fordele ved at få et blødgøringsanlæg

Der er flere fordele ved at investere i et blødgøringsanlæg. Det giver ikke blot mere behageligt vand i hanen, men sørger også for en del færre kalkproblemer. Derudover er der også andre fordele som eksempelvis: 

  • Slipper du for for hårdt vand fyldt med kalk
  • Du kan spare eller reducere brugen af skyllemiddel, da kalkfrit vand vil gøre dit tøj naturligt blødt efter vask 
  • Reducerer lugtgener der kan opstå inde i vaskemaskinen
  • Slipper for bøvl med kalk i badeværelset 
  • Får bedre drikke oplevelse
  • Er mere behageligt at bade i
  • Blødgør vasketøjet
  • Forlænger levetiden på f.eks. opvaske- samt vaskemaskine
  • Mere miljøvenligt

Derfor skal du vælge et blødgøringsanlæg

Det gavner ikke blot de hårde hvidevarer, at vandet er kalkfrit. Både tøj, håndklæder og sengetøj bliver også meget blødere, og du behøver altså ikke længere at bruge en masse kemikalier såsom skyllemiddel. Derudover slipper du også for at bruge mange kræfter og rengøringsmidler på at gøre badeværelset fri for kalk. 

Et blødgøringsanlæg er altså et mere bæredygtigt tiltag i boligen, der får dine hårde hvidevarer og tøj til at holde længere - samtidig med at det nedsætter forbruget af kemikalier som sæbe og andre rengøringsmidler. Det er en bæredygtig investering der både gavner vores miljø, hjem og krop.

Hvad koster et blødgøringsanlæg?

Prisen på et blødgøringsanlæg varierer alt efter efter mærke og behov. Ønsker man et lidt billigere blødgøringsanlæg, kræver det at man med jævne mellemrum tømmeranlægget for kalk. Hvor ofte det skal tømmes afhænger af hvor hårdt vandet er, der hvor man bor.

Der er forskellige typer blødgøringsanlæg i forskellige prisklasser, og derfor kan det være svært at finde den rette. Vi rådgiver dig med hvilket blødgøringsanlæg der passer bedst til dit og din boligs behov, og udarbejder også et godt tilbud ved interesse for dette.

Kontakt os allerede i dag og hør mere på telefon 75528787 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Ring og få et godt tilbud