Bækmand VVS og Ventilationer en professionel virksomhed med speciale i VVS arbejde, ventilation samt blikarbejde for private og erhverv i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Vi udfører til dagligt en bred vifte af opgaver, og kan bl.a. hjælpe med:

I samråd med dig, hjælper med at finde en funktionel og langtidsholdbar løsning, der passer til dit behov. 

Blikarbejde i højeste kvalitet - til tiden 

Der stilles høje krav til blikarbejde, da det er løsninger der skal kunne holde i en lang årrække og fungere optimalt. Derfor er det vigtigt, at arbejdet bliver udført helt korrekt af en erfaren fagmand. 

Vores blikkenslager har stor erfaring og ekspertise indenfor alle typer blikarbejde, og vores absolutte topprioritet er altid, at levere det bedste resultat i højeste kvalitet til vores kunder.

Hos Bækmand VVS og Ventilation er kunden i centrum. Vi bestræber os nøje efter at levere den bedste service, hvor alle aftaler og deadlines altid bliver overholdt til tiden. 

Hos os er kvalitet og kundetilfredshed i højsædet, og vi er med dig under hele processen, fra opstart til det færdige resultat. 

Kontakt din lokale Blikkenslager i Kolding

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os, vi giver gerne den vejledning og rådgivning du har brug for. 
I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til din opgave og dit behov. 

Vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Ring på telefon 75528787 send en mail til info@baekmandvvs.dk eller send os en besked via kontaktformularen på siden - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 Kontakt os og hør mere