Er du på udkig efter en god måde at opvarme din bolig på? Så er en varmepumpe måske den rigtige løsning for dig. 
Der er i hvert fald utrolig mange fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe som varmekilde. Udover at den er miljøvenlig, så er den også energibesparende, og derfor vil du kunne opleve besparelser på varmeregningen. 

Overvejer du at investere i en varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi hjælper gerne med professionel rådgivning samt installering og montering af varmepumpen for private og erhverv i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. 

4 grunde til at vælge en varmepumpe

  • Minimal vedligeholdelse
  • Reducerer varmeregningen
  • Skåner miljøet og udleder mindre CO2
  • Kan kombineres med solceller 

En varmepumpe overfører energi ind i huset, der opvarmer boligen. Selve varmepumpen afgiver mere varme end den mængde strøm der normalt bruges, og derfor er det en økonomisk god løsning, der kan reducere varmeudgifterne.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe kan både benyttes til rumopvarmning og til opvarmning af brugsvand til boligen. Det betyder at luft til vand varmepumpen både opvarmer boligen og vandet i vandhanen, brusebadet mm. 

Luft til vand varmepumper kan også opvarme huset via gulvvarme samt radiatorer, hvilket ikke er muligt med en luft til luft varmepumpe. 

Jordvarmepumpe 

En jordvarmepumpe kendes også som en væske til vand varmepumpe, der udnytter jordens øverste lag. Ca. 1 meter under jorden vil der ligge en slange der fører jordvarmen til varmepumpen. Jordvarmepumpen er så effektiv, at den uden problemer kan være boligens eneste varmekilde året rundt. 

Varmen kan både bruges til rumopvarmning via radiatorer, gulvvarme samt til opvarmning af brugsvand. 

Lad os finde den rigtige varmepumpe til dig

I samråd med dig finder vi den varmepumpe der matcher bedst dig og din boligs behov. 

Kontakt os på telefon 75528787 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør mere