Overvejer du at få fjernvarme i din bolig? Så kan vi hos Bækmand VVS og Ventilation i Kolding hjælpe. Vi er specialister i forskellige typer af varmekilder, VVS og ventilation, hvorfor vi kan vejlede dig bredt, så du får den helt rigtige løsning. 

Fjernvarme er en stor samling af vand, der er varmet op i en central varmekilde med et underjordisk rørsystem. Rørsystemet sender varmt vand ud til alle de boliger der er koblet til fjernvarmenettet.  

Omkring 65% af de danske husstande bliver forsynet med fjernvarme, hvilket gør det til den mest udbredte form for varmekilde i Danmark. Fjernvarme er en effektiv og vedligeholdelsesfri varmekilde, der sikrer en driftsikker og stabil opvarmning. 

Fordele ved at benytte fjernvarme

Der er flere fordele ved at bruge fjernvarme, eksempelvis er varmekilden:

  • Nemt at vedligeholde - kører stabilt og kræver meget lidt vedligeholdelse
  • God økonomisk investering - er en af de billigste varmekilder 
  • Mest CO2 venlige løsning - fjernvarme har den laveste CO2 belastning, sammenlignet med andre typer varmekilder 
  • Du er sikker på altid at have varme i boligen - og du løber ikke tør for varmt vand
  • Giver din bolig højere værdi - da det kan give bedre energimærkning og dermed gøre boligen mere attraktiv 
  • Lydløs og lugtfri - du hverken hører, ser eller lugter den

Hvad koster det at få fjernvarme?

Prisen på at få installeret fjernvarme i boligen er altid individuel, og varierer alt efter faktorerne omkring din bolig. En af de faktorer der spiller en stor rolle for prisen er hvor tæt dit hus er på vejen, da der skal graves rør ned for at koble boligen på det centrale fjernvarmenet. 

Ønsker du at høre mere om prisen, så kontakt os og hør mere. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud ved interesse for dette. 
Fjernvarme er et billigt alternativ til varmepumper og jordvarme. 

Ønsker du at få fjernvarme i din bolig?

Så kontakt os og lad os tage en snak om hvilke muligheder der egner sig bedst til dit og din boligs behov. vi tilbyder også varmepumper, varmegenvinding og andre løsninger. Vi kan derfor rådgive bredt. 

Kontakt os og hør mere på telefon 75528787 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Spørgsmål? Så kontakt os