Hos Bækmand VVS og Ventilation kan vi varetage en bred vifte af opgaver indenfor VVS og ventilation for private og erhverv i Kolding nær Vejle og Fredericia. 
Vi udfører bl.a. små og store opgaver indenfor: 

Så ønsker du at få en kompetent fagmand ud til en opgave der omhandler vand, varme, ventilation eller sanitet? Så er det os du skal kontakte. 

Professionelt VVS arbejde - vi rykker hurtigt ud 

Der stilles høje krav til VVS arbejde, bl.a. fordi det er løsninger der skal kunne fungere optimalt i mange år. Derfor er det vigtigt at arbejdet udføres korrekt, så det holder i en lang årrække. 
Vi har mange erfaringer indenfor branchen og et stort knowhow, hvilket er din sikkerhed for et korrekt udført arbejde. Derudover sætter vi en stor ære i at hver opgave udføres i topkvalitet - til den aftalte tid. 

Vi står altid klar til at rykke hurtigt ud, også hvis der er opstået en akut situation, så vi kan begrænse skadernes omfang mest muligt. 
Har du et akut VVS problem, så ring til os på telefon 75528787

Få et godt tilbud på VVS arbejde

Har du brug for et professionelt VVS firma til at varetage en større eller mindre opgave indenfor vand, varme, ventilation eller sanitet? Så kontakt og allerede i dag og lad os tage en snak om hvilke muligheder du har. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til din bolig, sommerhus eller kontor.

Ring til os på telefon 75528787 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere