Er dine tagrender utætte eller blevet gamle og slidte? Så er det nok ved at være tid til at skifte dem.

Hos Bækmand VVS og Ventilation kan vi hjælpe med at tjekke dine tagrender og udskifte dem ved behov for dette. Vi kører både for private og erhverv i Kolding, Vejle, Fredericia og nærliggende områder. 

Tagrender er vigtige for din bolig 

Et almindeligt hus skal i gennemsnit stå imod 100.000 liter nedbør, som både kan være regnvand og sne. Det er derfor vigtigt at have tagrender til at lede vandet væk fra huset, så det ikke skader bygningen. 

Tagrender har den overordnet funktion, at lede regnvandet væk fra taget og ned i jorden væk fra huset, så boligen bevarer et fast fundament. Tagrender bidrager derfor til at at undgå fugtskader og andre beskadigelser på facade, vinduer, døre, kælder og sokkel. 

Professionel udskiftning af tagrender

Får man ikke skiftet de gamle eller utætte tagrender i tide, kan de ikke lede vandet væk fra huset. Det kan i værste fald føre til vand- og fugtskader på huset, som kan ende med at blive en dyr fornøjelse. 

Er du i tvivl om tagrenderne trænger til at blive skiftet, så kommer vi gerne ud og tjekker dem for dig. Vi sørger naturligvis også for montering af nye tagrender der passer til din bolig eller virksomhed, ved behov for dette. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor dette område, og leverer altid et stykke arbejde i højeste kvalitet. 

Flere muligheder når der skal vælges nye tagrender

Skal du have monteret nye tagrender på din bolig, så er der flere muligheder.
Der findes fire typer tagrender: zinktagrender, kobbertagrender, ståltagrender og plastiktagrender. 

  • Zinktagrender kan klare det meste, også forurenet luft. Zinktagrenderne er forholdsvis bløde, og derfor skal man være forsigtig med at opsætte dem. Med tiden patinerer de og får en grålig farve. 
     
  • Kobbertagrender kan holde til det meste ligesom zinktagrenderne, de er dog langt hårdere. Med tiden vil de patinere og blive grønlige. De kan holde mellem 60 og 80 år, og er en dyre løsning, der til gengæld kan holde utrolig længe.
     
  • Ståltagrender er robuste og kan tåle det meste vejr, men ligger huset i nærheden af havet eller omkring forurenende industri, kan du risikere at tagrenderne ruster. 
     
  • Plasttagrender holder til alt slags vejr, men kan udvide sig når der er temperatursvingninger. Plasttagrender er en billigere løsning der er nem at arbejde med. 

Vi kan stå for montering af nye tagrender

Kontakt os hvis du har brug for en professionel fagmand, til at montere nye tagrender på dit hus i nærheden af Kolding, Vejle og Fredericia. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at få mere information, eller hvis du ønsker at modtage et tilbud på nye tagrender. Vi monterer også zink tag og facader

Ring til os på telefon 75528787 eller send en besked til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Spørgsmål? Kontakt os