Problemer med vandhanen? Trænger badeværelset til en renovering, eller drømmer du om et splinternyt badeværelse?

Så kan vi hos Bækmand VVS og Ventilation hjælpe dig. Uanset om du ønsker at få etableret et splinternyt badeværelse, have lavet en mindre eller større renovering af det nuværende badeværelse, eller blot ønsker at få udskiftet eller repareret vandhanen - så står vi klar til at hjælpe dig med professionel arbejdskraft og den rette rådgivning til din konkrete situation. 

Vi er et professionelt firma, med stor erfaring og ekspertise indenfor VVS, ventilation og blikarbejde for private og erhvervskunder i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

VVS'er der kan hjælpe med:

  • Etablering af nyt badeværelse
  • Større eller mindre renovering af nuværende badeværelse
  • VVS opgaver, f.eks. reparationer af vandhaner m.v. 
  • Blikarbejde

Vi kan stå for hele opgaven som hovedentreprise, så du slipper for kontakt med forskellige fagpersoner.

Vælger du at lade os stå for opgaven som hovedentreprise, har vi dygtige og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere indenfor forskellige fag, der kan hjælpe med at løfte opgaven. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor trygt overlade din opgave i vores hænder.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger naturligvis af, hvordan badeværelset skal være, hvor stort det skal være, valg af materialer og meget andet. Mest afgørende for prisen er dog, om man skal have etableret et splinter nyt badeværelse, eller om der blot er tale om en større eller mindre renovering af det nuværende. 

Ønsker du at høre mere om prisen på det badeværelse du drømmer om? Så kontakt os og fortæl lidt mere om hvad du ønsker at få lavet, så kan vi udarbejde et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. 

Lad os hjælpe dig med dit nye badeværelse

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver gerne den vejledning du har behov for. 

Du er velkommen til at ringe på telefon 75528787, send en mail til info@baekmandvvs.dk eller send os en besked via kontaktformularen på siden - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Få et uforpligtende tilbud