Leder du efter en god og effektiv måde at opvarme boligen på? Så kan en varmepumpe muligvis være den rette løsning til dit hjem eller sommerhus.

Hos Bækmand VVS tilbyder vi forskellige løsninger indenfor VVS, ventilation, blikarbejde og varmekilder. Vi er eksperter i varmepumper og kan derfor give dig den rette rådgivning, så du får den bedste løsning. Vi sørger naturligvis også for professionel montering og installering, så varmepumpen kører problemfrit inden vi kører igen. 

Så overvejer du at få en varmepumpe? Så kontakt os allerede i dag, vi kører i Kolding, Vejle, Fredericia og de nærliggende byer. 

Hvordan virker luft til vand varmepumpe?

Helt praktisk trækker varmepumpens udedel energi fra udeluften ind i boligen, hvor den omdannes til varme via radiatorer, ventilatorkonvektorer, vandvarme og gulvarme. Denne proces skaber en gennemgående miljøvenlig varme. 

En luft til vand varmepumpe kan både bruges til rumopvarmning og til opvarmning af brugsvand, du er derfor altid sikret et behagelig tempereret indeklima samt varmt vand i hanen. 

En luft til vand varmepumpe kan opvarme huset gennem gulvvarme og radiatorer, hvilket ikke er muligt med en luft til luft varmepumpe. 
Derudover kan luft til vand varmepumper tilpasse de forskellige temperaturer, hvilket betyder at de også kan benyttes til at nedkøle boligen i de varme sommerperioder.

Spar penge på varmeregningen 

Alt efter hvor velisoleret huset er og hvilken varmekilde der benyttes i dag, kan du ved at installere en varmepumpe, reducere varmeregningen betydeligt hver måned. Luft til vand varmepumpen genbruger varmen i udeluften til at opvarme din bolig og brugsvand, så udover at spare penge spare du også miljøet. 
Luft til vand varmepumper er på nuværende tidspunkt de mest miljøvenlige løsninger til fremtidens boliger - samtidig med at de er nemme at bruge og vedligeholde. 

Varmepumpen kan med fordel kombineres med solceller.

Få et tilbud på en miljøvenlig varmepumpe

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning omkring hvilken varmeløsning der er mest effektiv og fordelagtig for dig. Vi hjælper naturligvis også gerne med professionel montering og installering, når du er besluttet på hvilken varmekilde du skal have.
 
Kontakt os på telefon 75528787 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, for at få mere information eller for et uforpligtende tilbud, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Kontakt os og hør mere