I sommervarmen er det rart at kunne sidde inde i et behageligt indeklima. Med et klimaanlæg i hjemmet, sommerhuset eller på kontoret, er I sikret et behageligt indeklima, hvor temperaturen altid er korrekt. 

Udover at holde temperaturen jævn, vil et klimaanlæg også skabe et sundt og godt indeklima. Luften indendørs påvirkes af partikler for eksempel fra kæledyr, madlavning, kemikalier, stearinlys m.m.
Et dårligt indeklima med dårlig lugt, fugt eller generelt dårlig cirkulation, kan give hovedpine, koncentrationsbesvær og andre gener. 

Det er desværre ikke altid nok at lufte ud jævnligt, hvis man har et dårligt indeklima med fugt eller dårlig cirkulation. Den rette løsning for at skabe og opretholde et optimalt indeklima, er at anskaffe sig et klimaanlæg. 

Hvad er forskellen på aircondition og klimaanlæg?

Aircondition er en simpel løsning, med den primære funktion at kontrollere og dæmpe varmetemperaturer. En aircondition forbedrer også indeklimaet ved at regulere temperaturen samt reducere fugt, men har ikke lige så mange funktioner som et klimaanlæg. 

Et klimaanlæg er et bredt begreb, da det udover aircondition blandt andet også omfatter luft til vand varmepumpe og luft til vand varmepumpe. Klimaanlægget har flere funktioner end aircondition, og kan både køle, varme og regulere hvis indeklimaet er for tørt eller fugtigt. 

Få det rigtige klimaanlæg

Bækmand VVS hjælper dig med at finde et klimaanlæg der passer til din konkrete situation og bolig. Vi sørger også for professionel montering og installering, hvilket er din sikkerhed for at klimaanlægget fungerer korrekt og er i orden rent sikkerhedsmæssigt. 
Vi holder til i Kolding, men kører også ud til private og erhverv i Vejle, Fredericia og nærområder. 

Kontakte os og hør mere om hvilke muligheder og løsninger der bedst matcher dine behov. Ring på telefon 75528787 eller send os en besked via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud